Febelcare Physio Spray Hyper Kids 125ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Febelcare Physio hyper zorgt voor een optimale reiniging van de neus door het verwijderen van slijm, korstjes en overtollig slijm dat de neusgaten kan verstoppen. Dit gebeurt door zijn natuurlijke ontzwellende hypertone werking.

  • Neusspray
  • Hypertone zeewateroplossing 2.6 NaCl
  • Jet: soft mist + kids nozzle
  • Minimum leefdtijd: + 6 maand
  • Toegelaten bij zwangere vrouwen en bij borstvoeding
  • Indicatie: ontzwellend, verstopte neus en spoelen van de neus

Voorzorgsmaatregelen: mag niet worden gebruikt voor kinderen jonger dan zes maanden zonder medisch advies.

Gebruik

Kinderen/Baby's: Plaats het kind in rugligging en draai het hoofd opzij. Breng de applicator voorzichtig in het bovenste neusgat en druk voorzichtig. Herhaal dit nadat u het hoofd van het kind naar de andere kant hebt gedraaid. Breng het kind terug in normale positie, waarbij u de achterkant van het hoofd met één hand steunt, en veeg het neusgat schoon.

Volwassenen & kinderen die zelfstandig zijn: Het spoelen van de neus gebeurt over een opvangbak (bv. wastafel). Buig lichtjes voorover en draai het hoofd naar één kant. Plaats de applicator in het bovenste neusgat en druk zachtjes. Heerhaal dit nadat u het hoofd naar de andere kant heeft gedraaid.

Samenstelling

Zeewater 100ml

Gezuiverd water q.s. 125ml

Bevat geen bewaarmiddelen of andere chemische additieven. Volledig natuurlijk. Inert drijfgas (stikstof), niet in contact met de oplossing.

Gegevens
CNK3946175
FabrikantenAxone Pharma
MerkenFebelcare
Breedte50 mm
Lengte49 mm
Diepte197 mm